0900-333 2222 (10ct pm)

Op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur

Actie: Digitale verbinding voor iedereen

Actie: Digitale verbinding voor iedereen

Veel mensen met een ernstige psychiatrische aandoening hebben geen smartphone of ander digitaal middel om contact te leggen met hun naasten en zorgprofessionals. Hierdoor verkeren ze, zeker in deze coronacrisis, in een sociaal isolement. De vereniging F-ACT Nederland wil samen met MIND zoveel mogelijk kwetsbare mensen, die nu noodgedwongen geïsoleerd leven, een smartphone verstrekken. 

Help mensen met een psychische kwetsbaarheid uit hun isolement

De coronacrisis raakt ons allemaal. Ook mensen met een psychische kwetsbaarheid. Vereniging F-ACT Nederland en MIND doen er alles aan om contact met cliënten te onderhouden en de zorgverlening, ook op afstand, te continueren.

Een digitaal contact met kwetsbare cliënten is tijdens deze crisis echt onmisbaar. Maar veel cliënten beschikken niet over digitale middelen, zoals een tablet of smartphone. Zij hebben te weinig geld om het te kopen en/of zijn onvoldoende digitaal vaardig. Hierdoor kunnen zij geen contact leggen met hun omgeving en hulpverleners en raken ze geïsoleerd.

Digitale verbinding voor iedereen!

Het gaat hier naar schatting om enkele honderden mensen met een ernstige psychische aandoening, zoals psychosen, bipolaire stoornissen, ernstige depressies, persoonlijkheidsstoornissen etc.

De vereniging F-ACT Nederland en MIND willen met deze actie geld inzamelen om zoveel mogelijk mensen met ernstige psychische aandoeningen te voorzien van (in eerste instantie) een smartphone.

Help mee: doe een donatie of kom in actie!

Kom in actie!

Haal geld op voor dit project door een ludieke actie vanuit je woonkamer te doen: loop bijvoorbeeld de marathon op je loopband, fiets de wereld over op je hometrainer, haal geld op tijdens een digitale Vrijdag-middag-borrel of doneer (een deel) van je verjaardagsgeld! Lees meer over in actie komen of klik gelijk op de button Schrijf je in op https://www.doemeemetmind.nl/evenement/digitale-verbinding-voor-iedereen

Wil je met een groep in actie komen?
Lees meer over Start een actie met een team.