0900-333 2222 (10ct pm)

Op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur

Nieuw bij Naasten in Kracht: vertel uw ervaring

Nieuw bij Naasten in Kracht: vertel uw ervaring

Wilt u ook uw ervaringen delen op Naasten in Kracht, maar vertelt u ze liever? Dat kan vanaf nu!

Een team van ervaren naasten luistert naar uw verhaal en maakt er een ervaringsverhaal van. Het verhaal wordt voor plaatsing aan u voorgelegd. Deze interviewvorm is bedoeld voor wie graag zijn of haar ervaring wil delen, maar vastloopt in het opstellen ervan. Sommige mensen zijn nou eenmaal betere vertellers dan schrijvers. Zo kunt u aan iemand uw verhaal kwijt èn kunt u met uw ervaring andere naasten helpen.

Meld je aan door een mail te sturen naar rita@hestia-abc.nl. Rita neemt binnen enkele dagen contact met u op om de afspraak in te plannen. Vanzelfsprekend houden we daar in de huidige tijden rekening met de regels van het RIVM. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Door het vertellen van haar ervaringen kon Sara afstand nemen van de pijnlijke herinneringen. Ze voelde echt iets in zichzelf veranderen Naasten in Kracht is er voor partners, kinderen, ouders, broers, zussen en goede vrienden van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ervaringsverhalen vormen het hart van www.naasteninkracht.nl. De verhalen geven naasten informatie, tips, inspiratie, troost en steun. Vooral van elkaar.