0900-333 2222 (10ct pm)

Op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur

Op naasteninkracht.nl nu nog meer informatie

Op naasteninkracht.nl nu nog meer informatie

De website van Naasten in Kracht is uitgebreid met nóg meer onderwerpen. Kijk op www.naasteninkracht.nl en vind informatie en tips over wat je kunt doen en wie jou kan helpen. Op gebied van wonen, begeleiding of financiën.

Ik gun mijn dochter een prettige woning…Dat zou ook mij rust geven.

Het huis van mijn moeder is zo’n chaos. Ik wil haar graag helpen, maar dat wordt altijd ruzie…

Maar ook als het gaat om grenzen stellen, overbelasting herkennen, je netwerk uitbreiden en communiceren met je naaste kun je bij www.naasteninkracht.nl terecht.

Naasten in Kracht is er voor partners, kinderen, ouders, broers, zussen en goede vrienden van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ervaringsverhalen vormen het hart van www.naasteninkracht.nl en geven naasten informatie, tips, inspiratie, troost en steun. Vooral van elkaar.

Naasten in Kracht is een samenwerkingsproject van de ADF Stichting, Caleidoscoop, Depressie Vereniging, Impuls en Woortblind, MIND Familie- en Naastenraden, Labyrint-In Perspectief, Landelijke Stichting Familievertrouwenspersonen, NVA, Plusminus, Stichting Borderline, Stichting Naast, Stichting Zelfbeschadiging, Stichting Het Zwarte Gat en MIND Ypsilon.