0900-333 2222 (10ct pm)

Op werkdagen van 9.00 - 17.00 uur

Vertel uw verhaal op Naasteninkracht.nl

Vertel uw verhaal op Naasteninkracht.nl

Door het vertellen van haar ervaringen kon Sara afstand nemen van de pijnlijke herinneringen. Ze voelde echt iets in zichzelf veranderen

Heeft u uw verhaal al gedeeld via Naasten in Kracht? Dat is fijn, inspirerend, troostend, informatief en behulpzaam. Voor uzelf én voor iedereen die ook een naaste heeft met een psychische aandoening. Ervaringsverhalen staan centraal op www.naasteninkracht.nl. Vertelt u liever dan dat u uw verhaal opschrijft? Neem dan contact op met Rita via: rita@hestia-abc.nl voor meer informatie.

Naasten in Kracht is er voor partners, kinderen, ouders, broers, zussen en goede vrienden van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ervaringsverhalen vormen het hart van www.naasteninkracht.nl en geven naasten informatie, tips, inspiratie, troost en steun. Vooral van elkaar.

Naasten in Kracht is een initiatief van de ADF Stichting, Caleidoscoop, Depressie Vereniging, Het Zwarte Gat, Impuls en Woortblind, MIND Familie- en Naastenraden, Labyrint-In Perspectief, Landelijke Stichting Familievertrouwenspersonen, NVA, Plusminus, Stichting Borderline, Stichting Naast, Stichting Zelfbeschadiging, en MIND Ypsilon.